Alles over Netflix’s ‘Wednesday’ seizoen 2: release, cast en meer

Alles over Netflix's 'Wednesday' seizoen 2: release, cast en meer

Tim Burton’s Netflix-serie over de Addams Family staat eindelijk online, waarbij Jenna Ortega-fans Wednesday binnen enkele dagen bingeden. Het eerste seizoen volgt de ‘slimme, sarcastische en een beetje dood van binnen’ Wednesday Addams. Ze onderzoekt een mysterieuze moordpartij die haar ouders vijfentwintig jaar eerder teisterde en begint op een nieuwe school; Nevermore Academy.

De langverwachte dramaserie is pas sinds enkele dagen te bekijken, maar fans kijken nu al uit naar meer afleveringen. Dit is alles wat je moet weten over Wednesday seizoen 2, van de verwachte releasedatum tot de mogelijke castleden.

Is Wednesday seizoen 2 al bevestigd?

Vooralsnog is er geen piep uit de streamingdienst gekomen over een mogelijk tweede seizoen van Wednesday. Dat betekent niet dat het niet meer gaat gebeuren. Houd in gedachten dat het eerste seizoen pas net online staat, en het team achter de show uitkijkt naar meer.

Zoals co-creator Alfred Gough aan Empire vertelde: ‘Schrijver Miles Millar en ik hebben het er onderling over. Er valt nog een hoop te ontdekken in de wereld van de Addamses.’

Jenna Ortega vertelde NME in de tussentijd dat ze ‘geen idee’ had of er meer afleveringen komen.

Netflix

Wat kan er gebeuren in Wednesday seizoen 2?

Terwijl wij geduldig afwachten op de bevestiging van een tweede seizoen, besprak co-creator Alfred Gough met TVLine hoe hij de toekomst van Wednesday’s karakter voor zich ziet. ‘De serie gaat over een meisje dat de wereld in zwart en wit ziet, en leert dat er ook grijstinten zijn.’

‘Ik denk dat, net als in elke relatie of vriendschap, het gecompliceerd kan worden door diverse factoren. Het zal nooit een rustige ritje zijn. En het gaat echt om dat ze de ups en downs van vriendschappen leert te navigeren.’

Gough onthulde ook dat hij meer van Wednesday’s familie wilde zien in een potentieel tweede seizoen. Hiermee doelt hij op Wednesday’s moeder Morticia (Catherine Zeta-Jones), vader Gomez (Luis Guzmán) en broer Pugsley (Isaac Ordonez). ‘We hebben het gevoel dat we slechts het topje van de ijsberg hebben laten zien met deze karakters en de acteurs zijn zo fantastisch in die rollen,’ vertelde hij TVLine.

Echter voegde hij toe dat de makers ‘de show echt wilden richten op Wednesday’, maar dat ze ‘het gezin zeker in een paar afleveringen willen laten zien, zoals we dit seizoen hebben gedaan, als we een tweede seizoen krijgen.’

wednesday season 2 release date, cast and more

Netflix

Wie is er gecast voor Wednesday seizoen 2?

Op dit moment nog niemand, maar dat is geen garantie dat het niet gaat gebeuren. Maar als we vooruitkijken, en zo brutaal mogen zijn, kunnen we er wel vanuit gaan dat deze mensen het tweede seizoen te zien zijn:

 • Jenna Ortega als Wednesday Addams
 • Catherine Zeta-Jones als Morticia
 • Luis Guzmán als Gomez
 • Isaac Ordonez als Pugsley
 • Fred Armisen als Uncle Fester
 • Gwendoline Christie als Principal Larissa Weems
 • Jamie McShane als Sheriff Galpin
 • Percy Hynes White als Xavier Thorpe
 • Hunter Doohan als Tyler Galpin
 • Emma Myers als Enid Sinclair
 • Joy Sunday als Bianca Barclay
  netflix's wednesday season 2 release date, cast, trailer

  Netflix

  Wat is de verwachte releasedatum van Wednesday seizoen 2?

  Het is lastig om te zeggen, aangezien het tweede seizoen nog niet bevestigd is. Dat betekent ook dat er nog geen draaidagen hebben plaatsgevonden. Als we naar de tijdlijn van seizoen een kijken, waarbij de eerste beelden in september 2021 werden opgenomen en de laatste in maart 2022, duurde het na het filmen nog eens acht maanden voor de show te zien was.

  Stel dat Wednesday seizoen twee vóór Kerstmis bevestigd wordt en we dit patroon volgen, zullen ze de komende zes maanden filmen. Gevolgd door acht maanden nabewerkingen – wat betekent dat we op z’n vroegst begin 2024 nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

  Het eerste seizoen van ‘Wednesday’ is nu te zien op Netflix.


Source link