AntilliaansDagblad | Stichting Kitten Rescue krijgt tweede ambulance

AntilliaansDagblad | Stichting Kitten Rescue krijgt tweede ambulance

Willemstad – Stichting Kitten Rescue Curaçao heeft afgelopen week een nieuwe kattentransportambulance in ontvangst mogen nemen van de goededoelenorganisatie World Wide Animal Rescue (WWAR) en Stichting DierenLot uit Nederland.

Dit is de tweede transportambulance die de stichting in gebruik heeft genomen.
Met de nieuwe ambulance kan de stichting zich blijven inzetten voor het helpen van kittens en katten op het eiland. ,,We kunnen nu tijdens sterilisatieacties meer zwerfkatten vangen doordat we twee vangteams op pad kunnen sturen. En het wordt nu ook mogelijk om een sterilisatie-inleverpunt te gaan aanbieden op Bándariba omdat in deze transport ambulance veel katten tegelijkertijd vervoerd kunnen worden naar onze operatiekamer op Bándabou. ,,Een enorme stap voorwaarts in onze mobiliteit, waardoor we onze plannen voor de aankomende jaren kunnen realiseren”, zegt Miriam Bleeker, voorzitter van de stichting.

Stichting Kitten Rescue Curaçao zet zich in voor het (tijdelijk) onderbrengen, behandelen en steriliseren van (zwerf)katten op Curaçao. Ook runt de stichting een voedselbank van waaruit katteneigenaren met een kleine beurs worden voorzien van voer voor hun huisdier.

Bron: Antilliaans Dagblad

Source link