Celebrity’s als Bella en Gigi Hadid zijn helemaal weg van Mario

Celebrity's als Bella en Gigi Hadid zijn helemaal weg van Mario

Een nieuwe tas, dat ene it-shirt of dié must-have sneakers? Nope, een van de hotste items van dit moment is de Nintendo Switch, en modellen als Gigi en Bella Hadid poseren er maar al te graag mee.

Nintendo en Mario zijn hot

Het begon allemaal in 2020, toen we door het begin van de coronacrisis massaal in thuis-isolatie zaten en Animal Crossing op de Nintendo Switch pardoes het favoriete tijdverdrijf werd van celebrity’s, modellen en tja, ook van ons. Modemerken speelden er al snel slim op in door speciale outfits voor in het spel te maken, en een ware hype was geboren.

Die hype zet nog steeds door en zijn vooral de Mario-spellen hot om mee te poseren op social media. Dit zagen we Gigi en Bella eerder al doen, die via Instagram lieten weten dat ze Mario Kart aan het spelen waren. Welnu, vandaag geen betere dag om het even over dat spel te hebben, wat het is vandaag 10 maart, in game-land ook wel bekend als Mario-dag, (oftewel MAR10 day).

Super Mario debuteerde in 1981 in het speelhalspel Donkey Kong waarin hij nog simpelweg ‘Jumpman’ werd genoemd. Sindsdien heeft iedereen weleens een Mario-spel gespeeld en zijn er wereldwijd meer dan 373 miljoen Super Mario-games verkocht. Je er zelf aan wagen, for old times sake? Hieronder kun je de Nintendo Switch en Bella en Gigi’s favoriete Mario-spel shoppen. Cancel je weekendplannen maar alvast:

Bol.com

SHOP

€ 289

super mario kart deluxe 8

Bol.com

SHOP

€ 43,99Source link