Chrissy Teigen en John Legend zijn voor de vierde keer ouders

Chrissy Teigen en John Legend zijn voor de vierde keer ouders

Groot nieuws in babyland: Chrissy Teigen (37) is namelijk bevallen. Het is het vierde kindje met haar man John Legend (44). Het koppel heeft al een dochtertje Luna (6), een zoontje Miles (4) en sterrenkindje Jack.

De familie van John Legend en Chrissy Teigen is net een beetje groter geworden! In augustus kondigde het showbizzkoppel aan dat ze in verwachting waren van een vierde kindje. Het is een regenboogbaby, want in 2020 moesten Legend en Teigen na 20 weken zwangerschap afscheid nemen van hun zoontje Jack, het jongere broertje van Luna (6) en Miles (4). Het model communiceerde heel open over dat verlies op haar sociale media. ‘Sorry dat we jou niet de thuis konden geven die je nodig had om te overleven’, aldus Teigen. ‘We zullen altijd van je houden’.

De nieuwe zwangerschap ging dan ook gepaard met gemixte gevoelens. ‘De afgelopen jaren waren op zijn zachtst gezegd een waas van emoties, maar vreugde heeft ons huis en onze harten weer gevuld’, vertelde Chrissy op Instagram bij de aankondiging van haar vierde zwangerschap. En zoveel maanden later is het kleintje dan eindelijk geboren! 

Onthuld tijdens privéconcert

Op vrijdag 13 januari bevestigde papa John Legend tijdens een privéconcert dat hij en Chrissy die ochtend hun vierde kindje hebben verwelkomd. ‘Wat een geweldige dag’, liet hij weten aan de fans. De zanger vertelde ook dat hij amper had geslapen omdat hij veel tijd in het ziekenhuis had doorgebracht, maar zich toch energiek voelde door al het geluk.

Het geslacht en de naam van het kindje zijn nog niet bekend, maar mama en baby stellen het alvast goed!

Lees ook:Source link