Florence Pugh met ex Zach Braff op rode loper van ‘A Good Person’

Florence Pugh met ex Zach Braff op rode loper van 'A Good Person'

Kunnen al mijn vrienden en hun exen even meelezen? Florence Pugh en Zach Braff laten met hun gezamenlijke verschijning op de rode loper van A Good Person zien hoe je als exen met elkaar omgaat. Nu zullen ze ook wel moeten, gezien ze samen aan de film werkten en die moeten promoten, maar dat terzijde.

A Good Person

A Good Person draait om de relatie tussen Daniel – gespeeld door Morgan Freeman – en Allison (Florence Pugh) na een droevige dood in de familie. ‘Daniel wordt samengebracht met Allison, een ooit sterke jonge vrouw met een glansrijke toekomst die in een ondenkbare tragedie terechtkomt waardoor ze haar dochter verliest’, leest het persbericht van de film. ‘De door rouw getroffen Daniel probeert zijn tiener kleindochter op te voeden terwijl Allison redding zoekt en samen ontdekken ze vriendschap, vergiffenis en de hoop om te groeien in onverwachte situaties.’

Zack Braff produceerde de film samen met Florence, een geweldige ervaring voor de actrice, zo vertelde ze vorig jaar in een interview met Harper’s Bazaar. ‘De film die we samen gemaakt hebben is denk ik een van mijn favoriete ervaringen. Het voelde heel natuurlijk en een makkelijk ding om te doen.’

Florence Pugh en Zach Braff samen op de rode loper

Nu de film dan eindelijk in première gaat – A Good Person is vanaf 6 april in Nederland te zien – moet deze natuurlijk gepromoot worden. En hoewel Florence en Zach vorig jaar uit elkaar gingen, betekent dat niet dat de twee elkaar niet kunnen luchten of zien. Integendeel zelfs, ze gaat met alle liefde samen over de rode loper. Eerder zagen we Florence al meerdere malen op Zachs Instagram Stories voorbijkomen en op de rode loper hebben de twee geen enkele moeite om met elkaar te poseren. Het helpt dat het voormalige stel op goede voet uit elkaar zijn gegaan.

Voor de première op 8 maart droeg Florence een glittertop van Erdem, een geruite broek en statement opera-handschoenen die tot de vloer reikten. Ze maakte haar look af met een rode lip en haar haar naar achteren. Zach ging voor een grijs, geruit pak. Bekijk de foto van het voormalige koppel hieronder.

Karwai TangGetty Images

Source link