Keert Meghan Markle terug naar haar blogging era?

Keert Meghan Markle terug naar haar blogging era?

Het lijkt er sterk op dat Meghan Markle na zes jaar haar lifestyle blog the Tig nieuw leven inblaast. Betekent dat dat de hertogin van Sussex weer gaat bloggen?

Maakt de blog van Meghan Markle een comeback?

Kort voordat Meghan Markle zich verloofde met prins Harry in 2017, trok ze de stekker uit haar ‘passieproject’ the Tig. Een lifestyleblog over reizen, eten, mode, kunst, cultuur en ga zo maar door. Waarom? Geen idee. Ze had er in haar nieuwe rol als royalty ongetwijfeld geen tijd meer voor.

Daar lijkt nu verandering in te komen. Volgens the Mirror en de New York Post heeft Meghan Markle een aanvraag ingediend bij het U.S. Trademark and Patent Office (de Amerikaanse Kamer van Koophandel, red.) voor een vernieuwde versie van haar blog. Ingangsdatum van The Tig 2.0? Volgende week. *omg*!

Nu vraag je je misschien – net als wij – af waar The Tig in hemels naam voor staat. Daar hebben we antwoord op. Tig is een afkorting van de rode wijn Tignanello. Volgens Meg was het de eerste rode wijn die ze ‘begreep’. Daarom wijdde ze haar site aan ‘Tig-ontdekkingsmomenten’. Snap jij het?

Niet te vroeg juichen

Voordat we massaal enthousiast worden over the Tig 2.0 en ons Meghan Markle voorstellen als de Carrie Bradshaw van Los Angeles, is het wel goed om te weten dat ze in 2019 haar handelsmerk óók heeft vernieuwd. Destijds om te voorkomen dat fraudeurs onder haar naam konden posten. Maar… destijds had ze het druk met alle koninklijke rompslomp. Nu heeft ze de leiding over een entertainmentimperium met een podcast, boeken en Netfix-docu’s. Daar past een blog prima bij.

Mocht ze nog ideeën zoeken om over te schrijven, willen wij heus helpen. Wat dacht je van een blog over hoe je je huis zo snel mogelijk inpakt nadat je er door je familie per e-mail bent uitgezet? Of tips over hoe je een kinderfeestje organiseert waar niemand van je familie op afkomt? Of wat te doen wanneer je man de hele wereld vertelt over zijn bevroren penis? Echt, we hebben genoeg ideeën.

Source link