Meghan Markle gaf deze belangrijke belofte aan Queen Elizabeth II

Meghan Markle gaf deze belangrijke belofte aan Queen Elizabeth II

Zeggen dat er drama is geweest in de koninklijke familie sinds Meghan Markle in beeld kwam, zou een understatement zijn, maar Meghan de schuld geven van die strubbelingen is een vergissing.

Meghan’s vroege dagen om te integreren in de Britse koninklijke familie gingen zelfs aardig goed. Case-in-point: haar eerste ontmoeting met de overleden monarch, koningin Elizabeth II.

Meghan Markle deed Queen Elizabeth II deze belofte

Meghan Markles eerste persoonlijke ontmoeting met de koningin duurde slechts 20 minuten, maar volgens ingewijden verliep dat heel goed en de koningin was vanaf het begin een grote fan van Meghan. Volgens koninklijke auteur / insider (hij was ‘goede vrienden’ met prins Philip, volgens The Mirror), Gyles Brandreth, bood de koningin Meghan eigenlijk de mogelijkheid om als actrice te blijven werken, zelfs nadat ze officieel bij The Firm was gekomen, maar Meghan zou naar verluidt hebben gezegd dat ze de behoeften van het Gemenebest op de eerste plaats wilde zetten.

Volgens Brandreth sloeg Meghan Markle het aanbod om te blijven acteren dus ook af, waarbij ze Queen Elizabeth II beloofde dat ze klaar was voor haar koninklijke werkleven en zei dat ze wilde doen wat het beste was voor het hele Gemenebest.

‘Meghan was klaar voor haar koninklijke plicht en de koningin was daar natuurlijk heel blij mee. Ze was vooral opgetogen over het enthousiasme dat Meghan toonde voor het Gemenebest en de toezegging die ze aan de koningin deed om te doen “wat je ook denkt dat we zouden moeten doen” voor het Gemenebest’, schreef hij in zijn boek. ‘Ze beloofde de koningin dat als het op het Gemenebest aankwam, ze Hare Majesteit niet in de steek zou laten. De koningin hield van Meghan en vertelde dat aan veel mensen.’

Dit was duidelijk een belofte die Meghan Markle uiteindelijk niet kon nakomen en begin 2020 besloten zij en prins Harry om de veiligheid en het mentale en emotionele welzijn van hun gezin voorop te stellen en afstand te nemen van koninklijke taken.

Toen Meghan deze vermeende belofte deed, had ze begrijpelijkerwijs nooit gedacht dat haar geestelijke gezondheid in een neerwaartse spiraal terecht zou komen als gevolg van het koninklijke leven, en dat ze er dus noodgedwongen mee moest stoppen.

Source link