Met deze schoenen draag je de controversiële skinny ook in 2023

Met deze schoenen draag je de controversiële skinny ook in 2023

Modeliefhebbers stemden er massaal mee in: skinny jeans waren passé, wijde jeans waren in. Maar zoals dat gaat in de mode, lijkt ook deze stijl een comeback te maken. Waar het model jarenlang uit het straatbeeld verdween, zagen we ‘m tijdens Kopenhagen Fashion Week weer volop terug en hoewel niet iedereen daar blij mee is, is het volgens ons vooral even wennen.

De skinny jeans zorgt namelijk voor een totaal ander silhouet dan de mom jeans of wijde jeans, en dat vraagt om andere combinaties. Gelukkig is de kans groot dat je al genoeg schoenen in je verzameling hebt die perfect onder een skinny jeans staan. Déze 4 modellen zijn favoriet bij ons.

Lees ook: Geloof het of niet: deze controversiële jeans zijn weer terug van weggeweest >

Advertentie – Lees hieronder verder

1

Skinny jeans met loafers

Wie regelmatig skinny jeans draagt, weet dat dit model broek altijd een stukje blote enkel achterlaat -zeker wanneer je ‘m met een laag paar schoenen combineert. Elegante sokjes maken hier het verschil.

2

Vagabond
de Bijenkorf

Alex loafers van leer

3

Skinny jeans met dad sneakers

Dad sneakers kwamen een aantal jaar geleden in de mode en zijn sindsdien niet meer weg te denken. Onder een skinny jeans vallen ze door hun lompe vorm lekker op.

4

Asics
de Bijenkorf

Gel-1090V2 sneaker met suède details

€ 120,00

€ 84,00 (30% off)

Voor eindeloos lange benen draag je klassieke pumps onder je skinny jeans. Doe je dat ook nog in een nude tint die dichtbij jouw eigen huidskleur past, dan wordt de optische illusie nog langer.

6

H&M
H&M

Beige pumps met lakeffect

7

Skinny jeans met knielaarzen

Wil je een broek in je hoge laarzen stoppen, dan is de skinny jeans daar bij uitstek het model voor. Ga voor laarzen in dezelfde kleur of kies juist een contrasterend paar uit.

8

&Other Stories

Kniehoge leren boots

Advertentie – Lees hieronder verder

Source link