Netflix brengt een trailer van Sex/Life seizoen 2 uit

Netflix brengt een trailer van Sex/Life seizoen 2 uit

Sex/Life was in 2021 misschien wel de meest besproken serie op Netflix. Dat had voornamelijk met de stomende seksscènes te maken, maar ook de verhaallijn zorgde ervoor dat seizoen 1 wekenlang in de top 10 van Netflix stond. De streamingdienst dropt nu de trailer van het tweede seizoen.

Lees ook: ‘Ginny & Georgia’ seizoen 3: wat we tot nu toe weten >

Sex/Life seizoen 2: dit wil je weten

In het kort: Sex/Life gaat over het leven van suburban housewife Billie Connelly, die in een buitenwijk van New York woont met haar man Connor en twee kinderen. Na de komst van baby no. 2 zit de sleur er behoorlijk in en denkt Billie veel terug aan haar vroegere leven in de grote stad. In deze periode ontmoette ze ook haar ex Brad, met wie ze een onstuimige relatie had. Nadat de twee voormalige love birds voor de zoveelste keer uit elkaar gingen, ruilde Billie haar wilde leven in voor een rustig leven als huisvrouw in Connecticut. Al snel komt ze echter in een sleur terecht, en fantaseert ze meer dan eens over het seksleven dat ze met ex Brad had. Die fantasieën schrijft ze op in een boekje en, je raadt het al, ze worden ontdekt door man Connor. Het resultaat is een driehoeksverhouding met veel seksscènes als gevolg. Seizoen 2 speelt daar verder op in.

De releasedatum

Ruim anderhalf jaar na de verschijning van seizoen één, komt ook het tweede seizoen van Sex/Life op Netflix. De officiële releasedatum is donderdag 2 maart.

Trailer seizoen 2 Sex/Life

Deze week bracht Netflix de langverwachte trailer van het tweede seizoen uit, waarin we zien dat Billie’s liefdesleven nog even ingewikkeld is als in seizoen 1.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Source link