The Girl Who Steals Time aangekondigd…

The Girl Who Steals Time aangekondigd...


Ontwikkelaar Level-5 vroeg tijdens de Nintendo Direct een momentje van je tijd. Niet zomaar, maar om Fantasy Life I: The Girl Who Steals Time aan te kondigen.

Als je je graag onderdompelt in een fantasiewereld, dan ken je waarschijnlijk de Fantasy Life-games wel. Nu heeft ontwikkelaar Level-5 tijdens de Nintendo Direct een nieuw deel in deze reeks aangekondigd voor de Nintendo Switch: Fantasy Life I: The Girl Who Steals Time. De game heeft veel weg van Animal Crossing, maar kent wel een uniek aspect. Om je werld vorm te geven moet je namelijk tijdreizen. Je reist dus tussen het heden en de toekomst om je wereld er beter uit te kunnen laten zien. Een speciale robot helpt je het land aan te passen.

Voor Fantasy Life I: The Girls Who Steals Time is nog geen releasedatum bekend, maar de game moet in 2023 nog gaan verschijnen.

BRON
Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Source link