Tristan Thompson probeert Khloé Kardashian terug te krijgen

Tristan Thompson probeert Khloé Kardashian terug te krijgen

De knipperlicht-romance tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson zal misschien niet altijd knipperen, als het aan Tristan ligt. Hoewel hij meerdere keren vreemdging en ook in de tussentijd een kind heeft gekregen met een andere vrouw, probeert de basketbalspeler de Kardashian toch terug te winnen.

Tristan Thompson wil Khloé Kardashian terug

Tristan Thompson was maandag jarig en Khloé kon het niet laten om de vader van haar drie kinderen te eren met een Instagrampost. ‘Gefeliciteerd Tristan. Je bent echt de beste vader, broer en oom. Jouw liefde, aandacht, gekke danjses, knuffels, carpoolritjes, bed time-rituelen, hoe je er voor ze bent. Alles hierboven betekent meer voor jouw familie van kleintjes dan je ooit zult weten. Mijn verjaardagswens voor jou is dat je verandering, heling en transformatie blijft verlangen. Wees sterk, wees aardig, wees geduldig en wees vrij. Ga door met het trots maken van je ziel en je moeder. Happy birthday, baby daddy.

De lofzang mag dan bijna klinken als een liefdesovertuiging, maar een bron laat Us Weekly even heel duidelijk weten dat dit alles platonisch is. ‘Khloé zal Tristan altijd blijven steunen, want hij is de vader van haar twee kinderen. Ze noemde hem “de beste vader”, omdat dat is hoe ze zich voelt en waar ze altijd achter zal blijven staan. Ondanks wat er tussen hen gebeurd is, heeft ze besloten zich te focussen op het positieve, want haar kinderen zijn het meest belangrijke in haar leven. Zij kan het verleden van het heden scheiden en is dankbaar dat hij er voor zijn kinderen is.’

Maar als het aan Tristan ligt, dan wordt de relatie tussen hem en KoKo weer meer dan vriendschappelijk. Althans, als we de bronnen van Us Weekly moeten geloven. ‘Tristan probeert altijd Khloé terug te krijgen. Hij houdt nog steeds van haar en wil dat het tussen hen werkt. Ze zijn vrienden en goede co-ouders, maar hij wil meer.’ Misschien is Tristan wel te laat, want volgens geruchten zou Khloé met niemand minder dan Brad Pitt aan het daten zijn. In een oud interview vertelde ze al over haar crush op de acteur. Zodra hij een kamer binnenkomt, bestaat er niemand anders meer. Krijgt Tristan serieuze concurrentie?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Source link