Waarom Zendaya en Tom Holland de Oscars 2023 hebben overgeslagen

Waarom Zendaya en Tom Holland de Oscars 2023 hebben overgeslagen

Een Oscar-debuut van Zendaya en Tom Holland en zelfs een verschijning bij de afterparty van Vanity Fair zat er niet in vannacht. Beide acteurs gingen vanavond niet naar de Academy Awards of feestjes die werden gegeven ter ere van de Oscars.

Tom en Zendaya werden wél samen gespot

Sterker nog, de Tom en Zendaya waren dit weekend in Londen te zien, dagen nadat Zendaya in Parijs was voor de Louis Vuitton-show van 6 maart. Een fan betrapte hen gisteren terwijl ze elkaars hand vasthielden en merkte op dat het stel vandaag ook met de moeder van Holland was gezien.

De familie van Tom Holland komt uit Londen en Zendaya heeft ze daar eerder bezocht. Gezien beiden vannacht ook niet genomineerden waren én gezien de afstand van Londen naar Los Angeles, is het begrijpelijk dat ze ervoor hebben gekozen om niet te gaan.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tom Holland en Zendaya’s relatie

Tom Holland en Zendaya hebben het grootste deel van hun relatie privé gehouden. Zendaya vertelde hoe vreemd ze de publieke belangstelling voor hun romance vond toen ze een interview deed met GQ voor het profiel van het tijdschrift in november 2021.

Ze legde uit dat de publieke fascinatie voor hun relatie ‘vrij vreemd en raar en verwarrend en invasief was’: ‘Hetzelfde gevoel dat we allebei delen is gewoon dat wanneer je echt van iemand houdt en om iemand geeft, sommige momenten of dingen, je zou willen dat het van jou was… Ik denk dat van iemand houden iets heiligs en speciaals is en iets dat je alleen wil delen met de twee mensen die van elkaar houden.’

Tom Holland voegde er zelf aan toe dat de twee teleurgesteld waren toen er een kusvideo in de zomer van 2021 uitlekte, waarmee hun relatie werd bevestigd. ‘Ik ben altijd onvermurwbaar geweest om mijn privéleven privé te houden, omdat ik sowieso zoveel van mijn leven met de wereld deel’, zei hij. ‘We voelden ons min of meer beroofd van onze privacy.’

Source link