Zó ziet het tienjarige zoontje van Matthew McConaughey er nu uit

Zó ziet het tienjarige zoontje van Matthew McConaughey er nu uit

Vlak voor het nieuwe jaar blies de jongste zoon van Hollywood-favoriet Matthew McConaughey tien kaarsjes uit. Nu krijgen we hem ein-de-lijk te zien en wat is-ie knap, hè?

Zó vierde Matthew McConaughey’s zoon zijn tiende verjaardag

Feest in huize McConaughey: op 28 december werd Livingston, de jongste zoon van Matthew en Camila, tien jaar. De familie besloot een intiem verjaardagsfeestje te vieren, maar het lukt het Braziliaanse model niet om het snoezige hoofd van haar tiener voor zich te houden. Ze wendde zich tot Instagram en deelde een zeldzame foto van haar derde kind.

‘Niets bijzonders… alleen wij. 28 december was Livingstons verjaardag,’ schrijft ze bij een foto waar het kind een Happy Birthday-kroon draagt. ‘Het enige dat hij wilde doen was naar Altitude, het trampolinepark in Austin, gaan en ijstaart eten. Mijn zoon, moge je hart zijn eenvoud behouden terwijl je groeit in deze gecompliceerde wereld. Je daagt me uit en leert me dagelijks, daar ben ik je dankbaar voor. Wat ben jij een zegen!’ Ze volgde de caption op met een Portugese vertaling van de bovenstaande tekst. Je vindt de post onderaan dit artikel.

Matthew deelt zelf weinig over het vaderschap

In Matthews Instagram-bio staan onder andere de titels echtgenoot, vader en acteur. Toch deelt de Amerikaan weinig van zijn privéleven met de buitenwereld. In december plaatste hij een foto op het social mediaplatform met zijn drie kinderen terwijl ze de kerstboom optuigden, maar daarop zijn ze amper te zien:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De vader van drie (Levi van 14, Vida van 13 en Livingston van 10) vertelde in 2017 wel dat het vaderschap zijn kijk op het leven heeft veranderd. Na de geboorte van zijn eerste zoon zei hij: ‘Kijk hoe opwindend mijn leven is. Ik heb meer vreugde, ik lach harder, ik heb meer pijn, ik heb meer verdriet. Maar man, het is dynamisch.’

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Source link